Wraps met rosbief en tomatenchutney

4
100 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de tomaten en paprika schoon en snijd ze in stukjes. Snijd de lente-uien in ringetjes.
  • 2 Breng azijn en suiker aan de kook met zout, mosterdzaad, sambal en versgemalen peper en roer tot de suiker is opgelost. Schep de stukken tomaat, paprika en lente-ui erdoor en breng aan de kook. Draai het vuur laag en laat het gedurende 1 uur en 15 minuten heel zachtjes inkoken zonder deksel. Laat de chutney afkoelen.
  • 3 Leg de wraps op het werkvlak en smeer op elke wrap een flinke eetlepel chutney uit. Leg hierop eerst de blaadjes sla, dan 2 plakken rosbief, daarop weer een flinke eetlepel chutney en bestrooi ten slotte met basilicum.
  • 4 Rol strak op en snijd schuin doormidden. Stapel de wraps mooi op een bord.

Wraps met rosbief en tomatenchutney is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauwcurry met tomatenchutney
30 min-
Bekijk recept
Tomatenchutney
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pata negra met tomatenchutney
50 min
Bekijk recept
Tomatenchutney
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept