Spaghetti met kerstomaatjes

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en halveer de kerstomaten. Snijd het pepertje in ragfijne reepjes. Pel en snipper de knoflook. Scheur de basilicumblaadjes grof. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine en roerbak hierin de halve kerstomaatjes met de reepjes peper gedurende 2 à 3 minuten. Bak dan de knoflook een minuutje mee.
  • 3 Giet de spaghetti af en voeg hem nog een beetje nat bij de tomaatjes, strooi de basilicumreepjes erover en meng opnieuw.
  • 4 Lekker met rucolasalade en minischnitzels:
  • 5 Snijd de schnitzels en de plakken ham in drieën. Kruid de schnitzels met peper en zout, leg er een stukje ham op en steek vast met een cocktailprikker.
  • 6 Bak de minischnitzels 3 à 4 minuten in vloeibare margarine en serveer bij de pasta.

Spaghetti met kerstomaatjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van volkorenpasta, tomaten, amandelen en gerookte kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met biefstuk en rucola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaatjes gevuld met pesto
Bekijk recept
Italiaans spiraalbrood
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept