Gestoomde witlof met mozzarella en ham

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de stronkjes witlof 10 minuten. Leg op 1 plak ham 2 halve plakken mozzarella, daarop 1 stronkje witlof en dan weer 2 halve plakken mozzarella. Rol op.
  • 2 Vul een grote wok of pan met water en een beetje zout, zorg dat de bodem van de stoominzet niet in contact komt met het water, en breng aan de kook. Leg de witlofrolletjes in de stoominzet en stoom ze in 3 minuten.

Gestoomde witlof met mozzarella en ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Gestoomde spruitjes met peer
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bimi met gebakken uitjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Makreelcurry met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept