Witlof uit de hapjespan

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in repen. Bak de spekreepjes krokant in een wok. Schep ze uit de pan en laat ze even uitdampen.
  • 2 Verhit de vloeibare margarine in de wok en roerbak hierin de witlof 3 à 4 minuten. Schep er de appelstroop en azijn doorheen en roer tot de appelstroop gesmolten is.
  • 3 Breng de witlof op smaak met peper en een klein beetje zout, schep de spekreepjes er doorheen en serveer.

Witlof uit de hapjespan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Arabische salade met courgetterolletjes
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept