Andijviestamppot met mosterd

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekreepjes in een koekenpan bruin en krokant. Warm de rookworst op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Schil en kook de aardappels gaar. Giet ze af en stamp ze fijn met een kneepje vloeibare margarine, de melk en de mosterd. Schep er de spekreepjes en de rauwe andijviereepjes door en breng de stamppot eventueel op smaak met peper en zout naar smaak.
  • 3 Serveer de stamppot met de rookworst.

Andijviestamppot met mosterd is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Haaskarbonades met mosterd-tijmsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Aardappelspies met mosterd-dilledressing en spek
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse andijviestamppot
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Forel uit de oven met andijviestamppot
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Midden-Oosterse andijviestamppot
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept