Romige doperwten met tomaat

4
15 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper het uitje en fruit het ongeveer 3 minuten in de vloeibare margarine. Voeg de doperwten toe en smoor ze zachtjes gedurende 3 à 4 minuten. Was ondertussen de tomaten en snijd ze in partjes. Doe ze bij de doperwten in de pan en smoor ze 1 à 2 minuten mee.
  • 2 Breng de groente op smaak met zout en versgemalen peper. Voeg de crème fraîche toe en laat het gerecht door en door warm worden.
  • 3 Scheur de basilicumblaadjes grof. Strooi de gehakte peterselie en basilicum over de doperwten en serveer ze.

Romige doperwten met tomaat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept