Doperwtenrisotto met tonijnfilet

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel en snipper het uitje. Fruit de uisnippers 2 minuten in wat vloeibare margarine en strooi dan de risottorijst in de pan. Roer tot alle korrels met een dun laagje margarine bedekt zijn en schenk dan ongeveer 2 dl bouillon in de pan.
  • 2 Blijf roeren tot alle vocht is opgenomen en voeg dan weer wat bouillon toe. Herhaal dit tot alle bouillon gebruikt is. Voeg met de laatste scheut bouillon ook de diepvrieserwtjes toe en laat ze ongeveer 4 minuten meekoken.
  • 3 Bak ondertussen de tonijnfilets in 3 à 4 minuten bruin van buiten maar nog rosé van binnen. Schep, als alle vocht is opgenomen door de rijst en de doperwten gaar zijn, de crème fraîche door de risotto en strooi er vlak voor het serveren royaal geraspte kaas over.

Doperwtenrisotto met tonijnfilet is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tonijnfilet met Venetiaanse groenten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe visgourmet
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnfilet met een schaaldierensalsa uit Suriname
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde tonijnfilet met geparfumeerde spaghetti
0 min
Bekijk recept

Frisse doperwtenrisotto
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept