1 Verdeel de broccoli in roosjes. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de schnitzels en de paprika's in reepjes en snipper de ui.
2 Bak de schnitzelreepjes in wat vloeibare margarine rondom bruin. Schep het vlees uit de pan en fruit in het achtergebleven bakvet de paprika en de ui in 5 minuten zacht. Voeg de tomatenblokjes met sap, de tomatenpuree, de wijnazijn en de honing toe en breng alles aan de kook. Laat 5 minuten zachtjes pruttelen.
3 Verhit ondertussen de wok en rooster hierin de cashewnoten goudgeel. Laat ze op een vel keukenpapier uitdampen. Verhit wat vloeibare margarine in de wok en roerbak de broccoliroosjes een minuut of
4 Voeg een scheutje water toe en leg een deksel op de wok. Laat de broccoli zo gedurende ongeveer 4 minuten beetgaar worden.
5 Doe ondertussen het vlees weer bij het ui-paprikamengsel en laat het gerecht even goed doorwarmen.
6 Schenk de ketjap langs de wand van de wok bij de broccoli en schep goed door. Bestrooi de groente met de cashewnoten.
7 Serveer de broccoli met de rijst en het vlees.
Broccoli uit de wok met schnitzelreepjes en rijst is een recept van Solo Open Kitchen