Wortel-Komkommersalade met Japanse mayonaise

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de Japanse mayonaise door heel goed de mayonaise,met circa 3 cm wasabi, de sesamolie en de sojasaus te mengen.
  • 2 Roer dit mengsel door de gesneden surimi, wortel en heel kleingesneden komkommer.
  • 3 Proef en voeg zo nodig nog wat van de ingrediënten aan de Japanse mayonaise toe.
  • 4 Dit gerecht smaakt in alle jaargetijden heerlijk op een boterham ,broodje of toast.
  • 5 Ik kreeg dit heerlijk recept toegestuurd van mijn lieve vriendin in Frankrijk.
  • 6 Eigen foto

Wortel-Komkommersalade met Japanse mayonaise is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekool met rozijnen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept