Zoek
Wortel-Komkommersalade met Japanse mayonaise
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr surimi in kleine stukjes
1/4 bio komkommer met zaad en schil goed gewassen
1 wortel geraspt
6 el mayonaise
3 cm wasabi uit de tube
1 tl sesamolie
2 tl sojasaus
Bereiding
1
Maak de Japanse mayonaise door heel goed de mayonaise,met circa 3 cm wasabi, de sesamolie en de sojasaus te mengen.
2
Roer dit mengsel door de gesneden surimi, wortel en heel kleingesneden komkommer.
3
Proef en voeg zo nodig nog wat van de ingrediënten aan de Japanse mayonaise toe.
4
Dit gerecht smaakt in alle jaargetijden heerlijk op een boterham ,broodje of toast.
5
Ik kreeg dit heerlijk recept toegestuurd van mijn lieve vriendin in Frankrijk.
6
Eigen foto
Wortel-Komkommersalade met Japanse mayonaise is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Rodekool met rozijnen
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Clubsandwich met forelsalade
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Club Sandwich ’Made in USA’
10 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Kerriesoep met wortel en koriander
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min
Bijgerecht
Bekijk recept