Roerbak spitskool met zongedroogde tomaatjes

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Neem 2 el olie van de zongedroogde tomaatjes en verwarm. Fruit op laag vuur de gesnipperde sjalot met de knoflook. Voeg de paprikastukjes toe en bak even mee. Zet de warmtebron hoger en voeg de goed uitgelekte spitskool toe en roerbak een minuut of 1
  • 0Voeg dan de reepjes zongedroogde tomaatjes en peper en zout toe .Proef, of de kool naar smaak beetgaar is, of laat desgewenst langer bakken, totdat de juiste zachtheid is bereikt.
  • 2 Eigen recept en foto

Roerbak spitskool met zongedroogde tomaatjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Libanese tabouleh
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toscaanse aardappelpartjes met spruitjes en vinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept