Brusselse gratin met srpuitjes

1
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 1 koffiel. plantaardige vetstof in een pan en bak 30 g filet americain (beenhouwerij) gaar. Maak los met een vork.
  • 2 Snij ondertussen 100 g spruitjes in 4 en 1 aardappel in blokjes. Kook ± 15 min. in een bodempje water. Prak fijn samen met 1/2 koffiel. honing en meng er het gehakt onder.

Brusselse gratin met srpuitjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Brusselse wafels met rood fruit
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse bodding
Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse appels
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Brusselse wafel met een moes van abrikozen en rozemarijn, mascarponeroom met limoen
10 min Nagerecht
Bekijk recept