Mediterrane boerenkoolstamppot met runderworst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen met daarop de gesneden boerenkool gaar .
  • 2 Strooi 1 el Italiaanse kruiden op een bord en maal er flink wat zwarte peper over.
  • 3 Rol de runderbraad worstjes goed door dit mengsel, zodat het aan de worstjes blijft kleven.
  • 4 Bak de worstjes rondom bruin en gaar in 1 el boter.
  • 5 Giet de aardappelen en de kool af.
  • 6 Meng er 1 el Italiaanse kruiden, 100 ml kookroom , zeezout ,1 tl roze peperkorrels en de gesneden zongedroogde tomaatjes door.
  • 7 Stamp tot een grove stamppot.
  • 8 Maak een snelle jus van het braadvocht met een scheutje wijn en serveer de stamppot met het worstje en een kuiltje jus.
  • 9 Wijnadvies Altano Douro1
  • 0 .Ik heb het recept iets aangepast door meer aardappelen te gebruiken. Eens heel anders en lekker 1
  • 1 Proef Magazine van Gall& Gall Eigen foto

Mediterrane boerenkoolstamppot met runderworst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Duitse koolsalade met runderworst
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgette met couscous en runderworst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Shoarmabroodjes met runderworst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte Runderworst
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept