preitorentje met paprika en ham

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 snij de preiwitten in smalle ringetjes.
  • 3 Verwijder de zaadlijsten uit de halve paprika en snij in blokjes van 0,5 cm bij 0,5cm
  • 4 bereiding 10 minuten
  • 5 verhit de boter in een kookpot en stoof er de preiringen en de paprikablokjes in. Voeg 1à2 EL boursin toe en kruid met peper, zout, en nootmuskaat. Dek af en laat 5 minuten op een zacht vuur sudderen tot de groenten beetgaar zijn. Voeg indien nodig een scheutje water toe. schep ui de pot en hou warm.
  • 6 Giet de kippenbouillon in de kookpot en voeg 3à4 el boursin cuisine toe. Laat doorkoken tot je een gladde, gebonden saus bekomt. Kruid met peper en zout.
  • 7 AFWERKING
  • 8 Maak in het midden van het bord en torentje van de prei met paprika. Leg in het midden van het bord een metalen ring en vul met de groentenmengeling. Druk aan met een lepel. Verwijder de ring voorzichtig. schik de hesp errond. Leper er wat saus rond en serveer met stokbrood

preitorentje met paprika en ham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept