Spruitjesschotel met couscous

2
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Uien, spruitjes en champignons schoonmaken. Spruitjes gaar koken. Champignons in plakjes snijden en uien grof snipperen. Spruitjes en uien op hoog vuur ongeveer 5 minuten roerbakken. Champignons toevoegen en roerbakken. Tomaten toevoegen en een kleine eetlepel gedroogde Italiaanse kruiden erdoor roeren. Nog 5 minuten zachtjes laten sudderen en ondertussen couscous volgens voorschrift bereiden.
  • 2 Oven voorverwarmen 175c°. Couscous onder groenten scheppen in ovenschotel doen en roquefort erover kruimelen.
  • 3 In oven tot roquefort gesmolten is. Smakelijk!

Spruitjesschotel met couscous is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spruitjes met roergebakken rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesschotel met ham en kaas
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spruitjesschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-spruitjesschotel Met Kastanje-granineermengsel
20-30 min -
Bekijk recept