Gewokte groenten en noedels met groentebouillon

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit 2 liter water, voeg de Knorr Bouillonketeltjes toe.
  • 2 Voeg daarna de noedels toe en laat ze, van het vuur weg, garen gedurende een viertal minuten. Giet af maar bewaar de bouillon en spoel de noedels onder koud stromend water.
  • 3 Snij de paksoi, de shi-take en de uitjes fijn. Meng de sesamolie, de sojasaus, de vissaus en wat van de groentebouillon zorgvuldig.
  • 4 Verhit de arachideolie in een wok. Bak de paksoy, de shi-take en de uitjes op een hoog vuur. Voeg daarna de noedels en de spinazie toe. Roer om (steeds op een hoog vuur). Breng op smaak met het bouillonmengsel.

Gewokte groenten en noedels met groentebouillon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knolselderijrisotto
30 min-
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige spitskoolsoep met zalm
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskoolschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept