schorseneren

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 trek plastic handschoenen aan schil ze in snelle rechte bewegingen met een dunschiller leg ze in een kom met water en het sap van een halve citroen om bruinverkleuring tegen te gaan. TRADITIONEEL Snij de geschilde schorseneren in stukjes van 5 cm lang. breng een pan met 1/2 liter water. 1/2 liter liter melk en zout aan de kook en laat ze niet langer dan 15 minuten koken. Laat de schorseneren uitlekken en laat nog even fruiten in een klontje boter. Serveer met een witte saus Purr stamp de gare schorseneren met 2 gekookte aardappelen tot een puree. Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot. lekker bij vis

schorseneren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Romige schorseneren in rauwe ham
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentechips
Snack
Bekijk recept
Romige schorseneren in rauwe ham
60 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje van schorseneren en winterpenen
30 min-
Bekijk recept