1 Schil de asperges zorgvuldig met een dunschiller. Breng gezouten water aan de kook en kook ze gaar. Schep ze uit de pan en laat ze afkoelen en uitdruppen.
2Maak intussen de saus: pel en ontpit de tomaten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Reinig de champignons en snijd ze in kleine stukjes. Snijd de lente-uitjes in ringetjes. Laat de boter zachtjes smelten en voeg de tomaten toe. Kruid met dragon, peper en zout. Voeg wat later de champignons toe. Laat 5 minuten zachtjes stoven. Voeg ten slotte de lente-uitjes toe.
3We keren terug naar de asperges. Kruid een weinig olijfolie met peper en zout.
4Snijd een brickvel doormidden en smeer een half vel in met olijfolie. Leg 2 asperges in het midden, parallel aan de oorspronkelijke middellijn en omsluit de asperges met brickdeeg. Ga zo door met de overige asperges.
5Bak de verpakte asperges in olijfolie aan beide kanten goudbruin.