Courgettetaartjes met tomaat en gorgonzola

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrooi de courgetteblokjes met zout en peper en zet apart. Kruis de tomaten in, leg ze enkele tellen in heet water, ontvel ze en snijd ze zonder zaadjes in blokjes.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Dep de courgetteblokjes droog. Verhit de olijfolie en bak hierin de courgette, knoflook en de helft van de kruiden 2-3 minuten. Schep de tomatenblokjes en pijnboompitten erdoor en breng op smaak met peper.
  • 3 Bekleed 6 holtes van de muffinvorm met bladerdeeg. Prik de bodem hier en daar in met een vork en plooi de randen van het deeg. Schep het courgettemengsel in de deegbakjes en verdeel de gorgonzola en de rest van de kruiden erover. Bak de taartjes 14- 15 minuten in het midden van de oven.

Courgettetaartjes met tomaat en gorgonzola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Courgettetaartjes met tomaat en gorgonzola
40 min
Bekijk recept
Courgettetaartjes
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentetaartjes met courgette en paprikacoulis
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept