Courgetti met kastanje champignons en verse zalm

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de 2 courgettes en snij de uiteinden eraf. Rasp de courgettes tot "spaghetti" linten op een mandoline en zet even apart.
  • 2 Bak de ui glazig in wat olijfolie en voeg dan de knoflook en de tomatenreepjes toe. Bak alles even door... Haal uit de pan en zet even apart. Voeg de champignons aan de pan toe en bak ze totdat de vocht afgeven. Voeg het ui mengsel weer toe en roer er de crème fraîche door. Roer het geheel goed door en breng op smaak met peper en zout en verdun de saus eventueel met een scheutje melk tot de gewenste dikte.
  • 3 Bak de zalm apart in een pannetje gaar en snij ze in stukjes. Voeg de courgetti toe aan een hapjes pan met een klein scheutje olie en roerbak ze ca 5 minuten op middel hoog vuur en draai er wat peper en zout over.
  • 4 Maak dan de borden op. Schep de helft van de courgetti op elk bord en lepel er de saus op. Verdeel er de stukjes zalm over, Druppel wat citroensap over het geheel en strooi er de peterselie over. Heel lekker.

Courgetti met kastanje champignons en verse zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Courgetti met vegaballetjes & tomaat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept