Zoek
Luxe toast champignons
1
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 grove sneden desembrood of bruin boerenbrood
1 bakje champignons (oesterzwammen, cantherellen...)
Solo
scheutje verse room
citroenverbena (of oregano of dragon)
vers gemalen peper
zeezout
Voor de notensla: handvol rucola
pistachenootjes
scheutje olijfolie
balsamico
Bereiding
1
Maak de toast: toast het brood in de toaster of onder de grill in de oven.
2
Maak de champignons schoon en scheur de grootste champignons in stukken.
3
Was de kruiden zorgvuldig, dep droog en hak fijn.
4
Verhit de Solo in een koekenpan en bak de champignons mooi bruin.
5
Kruid met peper en zout. Voeg de room toe en laat even inkoken.
6
Verdeel de champignons over de toasts en werk af met de verse kruiden.
7
Maak het slaatje: Was de rucola zorgvuldig en dep droog.
8
Hak de pistachenootjes in stukjes en meng met de rucola.
9
Breng op smaak met de olijfolie en balsamico.1
0
Pocheer het eitje: Breng een ruime pot water aan de kook met een scheutje azijn.1
1
Breek de eieren voorzichtig in 4 aparte schaaltjes. 1
2
Breng met een lepel het water in een draaiende beweging en laat er 1 voor 1 de eitjes inglijden. 1
3
Laat de eitjes 1-2 minuten pocheren en haal ze eruit met een schuimspaan. 1
4
Serveer de toast met het slaatje en gepocheerde ei.
Luxe toast champignons is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
New York cheesecake de luxe
105 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Cranberrybombe
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min
Nagerecht
Bekijk recept