Salade van gegrilde bloemkool

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de salade: Was de bloemkool zorgvuldig en snijd in de doorsnede in plakken van ongeveer een halve centimeter. Strijk in met wat Solo en grill op de grillpan. Was de radijsjes zorgvuldig en snijd ze in fijne schijfjes. Was de spinazie zorgvuldig en dep droog. Snijd de lente-uitjes in ringetjes.
  • 2 Maak de pesto: Blancheer de erwtjes, laat ze schrikken en uitlekken. Pureer met de rest van de ingrediënten tot een gladde pesto. Serveer met de burrata en werk af met de olijfolie, peper en zeezout.

Salade van gegrilde bloemkool is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept