1 Snij de tomaten in stukjes. Bak de knoflook even in 2 eetlepels olijfolie. Voeg er de tomaten en wat fijngesneden basilicum aan toe en sauteer op hoog vuur gedurende 2 minuten.
2 Snij de aubergine in de lengte in fijne schijven en giet er wat olijfolie over. Bak ze op een hete grillpan aan. Snij ook de mozzarella in fijne plakjes. Op elke plak aubergine leg je dan wat mozzarella en een flinke eetlepel tomatensaus. Rol dit alles op.
3 Bak de rolletjes dan 5 minuten in de oven (200°C) en dien op met de overblijvende tomatensaus en fijngesneden basilicum.
4 Wil je nog iets extra doen? Bak 2 eetlepels broodkruimels in de pan waar ook de knoflook en tomaten in werden gebakken. Strooi ze samen met 1 eetlepel vers geraspte Parmezaanse kaas over de rolletjes, voor je ze in de oven zet.
Rolletjes van mozzarella en aubergine is een recept van Solo Open Kitchen