Sandwichspread uit eigen keuken

6
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Al eens bekeken, wat er allemaal aan toevoegingen zitten in een potje kant en klare sandwichspread uit de supermarkt? Mijn versie is zo gemaakt , bevat meer groente is gezond en is zonder houdbare toevoegingen circa5 dagen houdbaar in de koelkast.
  • 2 Maar ..... of dat gaat lukken? Razend lekker op stokbrood, boterham, of knäckebröd en puur natuur.
  • 3 Maal de uitgelekte kikkererwten fijn in een keukenmachine, blender of hakmolentje en roer er de mayonaise en de mosterd door en breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Voeg dan alle brunoise gesneden groente toe en werk alles voorzichtig door elkaar. Maak af met een kneepje citroensap en proef of het voor jou de juiste smaak betreft. Voeg anders nog wat peper, zout of citroensap toe en geniet ervan.

Sandwichspread uit eigen keuken is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gehaktbrood uit de Cajun-keuken
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kort-in-de-keuken spaghetti bolognese
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Uit De Indische Keuken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Zuurkool Met Rijst Uit De Bulgaarse Keuken
20-30 min -
Bekijk recept

Frisse vissandwiches
10 min
Bekijk recept
Wraps met bonensalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsandwich met rauwkostspread
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Goed gevulde box - voor de grote trek
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept