Maiskoekjes als bijgerecht of aperitiefhapje.

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 In mijn schrift staan al courgettekoekjes en preikoekjes, die ik al meerdere malen als bijgerecht heb gemaakt en steeds een succes bleken. Deze kun je mooi vooraf maken en naderhand in de oven opwarmen. Heerlijk als bijgerecht of als aperitiefhapje.
  • 2 Maak een beslag van het bakmeel, het ei, de melk een snufje zeezout. en roer er het gesnipperde uitje en de fijn gehakte rode peper door.Voeg dan de geraspte kaas en de mais toe en roer het geheel goed door.Voeg de peterselie toe en zo nodig nog peper en zeezout.
  • 3 Verhit de olie in een koekenpan en neem per maiskoekje 1 opgehoopte el beslag. Druk aan in de pan en bak aan één kant goudbruin en keer zo. bak de andere kant ook goudbruin.
  • 4 Laat ze even uitlekken op keukenpapier. Garneer met bosui ringetjes of peterselie

Maiskoekjes als bijgerecht of aperitiefhapje. is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bruschetta's met puree van aardperen
Snack
Bekijk recept
Cordon bleu met Averbodekaas en biersaus
Snack
Bekijk recept
Crostini met prosciutto, mozzarella en gedroogde tomaten
Snack
Bekijk recept
Champignons gevuld met twee soorten kaas
Snack
Bekijk recept

Maiskoekjes Met Kaas
10-20 min -
Bekijk recept
Mexicaanse Maiskoekjes
10-20 min -
Bekijk recept
Maiskoekjes
20-30 min -
Bekijk recept
Maiskoekjes
10-20 min - Bijgerecht
Bekijk recept