Geroosterde Provençaalse groenten en kruiden

4
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Aan de slag!
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C.
  • 3 Meng in een ovenschaal de courgette met de aubergine, paprika, ui, olijfolie, tijm en laurier.
  • 4 Rooster de groenten 30 minuten in de oven, schep ze halverwege een keertje door.
  • 5 Meng in een kom de tomatenblokjes met de knoflook en wat zout en peper.
  • 6 Neem de schaal even uit de oven en schep de tomatenblokjes en kikkererwten door de groenten.
  • 7 Zet de schaal nog ca. 15 minuten in de oven.
  • 8 Serveer als vegetarisch hoofdgerecht met een groene salade en brood of als bijgerecht bij gegrilde kip of vis.
  • 9
    Voorbereiding
    stijd: ca. 15 minuten, plus 45 minuten oventijd.

Geroosterde Provençaalse groenten en kruiden is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken aardappels met verse kruiden
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept