Zoek
LAVA CAKEJES MET SALTED CARAMEL
4
25 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gram pure chocolade, gehakt
50 gram boter
30 gram bloem
3 eieren
60 gram suiker
1/2 recept salted karamel
Bereiding
1
Smelt de chocolade met de boter au bain-marie. Schep de bloem erdoor.
2
Klop de eieren in een aparte kom met de suiker wit en schuimig. Spatel het chocolademengsel erdoor.
3
Zet de cakevormpjes in de muffinvorm en giet het beslag erin tot de vormpjes voor 2/3 gevuld zijn. Zet circa 30 minuten in de koelkast.
4
Verwarm de oven voor op 180ºC.
5
Schep in het midden van elk cakeje 1 eetlepel karamel en bak de cakejes 8-10 minuten in het midden van de oven.
6
Haal ze voorzichtig uit de vormpjes en serveer lauwwarm.
7
Lekker met een bolletje vanille-ijs.
LAVA CAKEJES MET SALTED CARAMEL is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nectarine-caramelshake
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kletskoppen met pecan-caramelijs
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt limoen, appel en vanille
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min
Snack
Bekijk recept
Lava cakejes met salted caramel
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lava Flow
0 min
Bekijk recept
Valentijnrecept Soep
30-60 min -
Bekijk recept
Spaghetti Bolognese
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept