platte kaas taart op speculaas bodempje

8
270 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 smelt je boter.
  • 2 Verkruimel ondertussen je de speculaas (hakmolen) en meng deze met de gesmolten boter.
  • 3 Bedek de bodem van een springvorm met de crumble en druk goed aan.
  • 4 Klop de slagroom met de suiker en de vanillesuiker op en meng geleidelijk de platte kaas hieronder.
  • 5 Laat de gelatine weken in koud water, knijp deze uit ...
  • 6 snij indien gewenst zesten van limoen en / of citroen.
  • 7 pers citoen en limoen uit en verwarm hierin de gelatine.
  • 8 .Laat even afkoelen en meng het sap dan onder het kaas-roommengsel.
  • 9 meng de zesten van onder het room/kaas mengsel.1
  • 0 Giet dit in de taartvorm en laat gedurende 4 uur opstijven in de koelkast.1
  • 1 kan sneller door een uurtje in vriezer en vervolgens in kpelkast te plaatsen...1
  • 2 Serveer naar believen met frambozencoulis en versier met verse frambozen en bosbessen.1
  • 3 je kan fruit naar keuze nemn, ananas (in fijne syukjes), mango, aardbeien,....

platte kaas taart op speculaas bodempje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mini-sjalottenquiche
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonades met tuinbonen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept
Linguine met kruiden
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept