soja-yoghurtijs op een stokje

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 pureer 1/2 van de aardbeien met 1 eetlepel poedersuiker.
  • 2 Snijd de rest van de aardbeien in stukken .
  • 3 Klop het ei met de rest van de suiker tot een witte crème en roer er de yoghurt door.
  • 4 Neem 1/4 van dit mengsel en meng met 1/2 van de aardbeienpuree.
  • 5 Meng de rest van het yoghurtmengsel met stukjes aardbei.
  • 6 Giet een laag yoghurt met aardbei in de vormpjes en zet 1 u in de vriezer.
  • 7 Haal uit en giet er een laagje aardbeienpuree op. Zet opnieuw in de vriezer
  • 8 Giet als laatste een laagje yoghurt-aardbeienpuree in de vormpjes, Duw er een stokje in en zet minstens 3 u in de vriezer.

soja-yoghurtijs op een stokje is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Îles flottantes
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warm winterfruit in kaneelroom
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkensvleesreepjes met zoete sojasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept