Quatre-quarts met rabarber

6
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de rabarber in een kookpot, bestrooi met suiker en laat koken op een zacht vuurtje tot de stukken zacht zijn. Opgelet: het mag geen compote worden. Laat afkoelen.
  • 2 Klop de eigelen op met de suiker tot het mengsel bleek en schuimachtig wordt. Voeg de bloem en de gesmolten boter toe. Meng tot een homogeen beslag (zonder klonters). Voeg de rabarber toe en meng.
  • 3 Verwarm de oven voor op 160°C. Klop de eiwitten tot sneeuw en meng ze voorzichtig onder het beslag. Giet het beslag in een rechthoekige, ingevette vorm. Bak 45 min in de oven. Laat afkoelen en haal uit de vorm.

Quatre-quarts met rabarber is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept
Rabarbertaart met dadels
95 min
Bekijk recept

Quatre-quarts met peren
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Quatre-quarts gebakjes met rood fruit
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Le Boeuf Aux Quatre Vents
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amaretto Mousse Met Honingkletskoppen En Quatre-epicessaus
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept