Paneforte van Siena

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid siroop met de suiker, de honing en wat water en verwarm deze op een zacht vuurtje onder voortdurend roeren. Wanneer de siroop kookt, van het vuur halen en 2 eetlepels cacao, de gekonfijte vruchten, de amandelen en de kruiden toevoegen. Doe er beetje bij beetje de gezeefde bloem bij en meng tot er een soepel, kleverig deeg ontstaat.
  • 2 Beboter een middelgrote (+/- 25 cm doorsnede) taartvorm en strooi er bloem op. Giet het deeg erin en laat 15 à 20 minuten bakken in een op 190° voorverwarmde oven. Laar afkoelen en haal voorzichtig uit de vorm. Strooi cacao over het gebak voor het opdienen.

Paneforte van Siena is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Paneforte Van Siena
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Paneforte Van Siena
30-60 min -
Bekijk recept
Panforte Di Siena
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofschotel Uit Siena
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Paneforte Van Siena
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Paneforte Van Siena
30-60 min -
Bekijk recept