Geroosterde perziken met gemberroom

4
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de citroen, rasp de schil eraf en pers ze uit.
  • 2 Haal het velletje van de perziken en snijd ze elk in 8 partjes.
  • 3 Schep de perziken met de citroenrasp, het citroensap, de Solo Vloeibaar en de honing in een bakblik of lage ovenschaal, en haal het geheel door elkaar.
  • 4 Schuif het bakblik onder de hete grill (afstand 10 cm) en rooster de perziken 4 à 6 minuten tot ze lichtbruin gekleurd en warm zijn; schep ze regelmatig om.
  • 5 Hak de gember heel fijn. Roer de Griekse yoghurt met de koffiemelk, de gember en de vanillesuiker door elkaar in een schaaltje.
  • 6 Verdeel de perziken over vier borden en schep er wat van het sausje erover. Geef de rest van het sausje er apart bij.

Geroosterde perziken met gemberroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Wafels met kardemom-gemberroom
5 min Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met zoete gemberroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Banaansoesjes met gemberroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept