Flensjes met appel

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop met een mixer de bloem, melk, het snufje zout en de eieren door elkaar.
  • 2 Voeg vervolgens het appelsap toe, roer goed en laat het beslag even rusten.
  • 3 Bak ondertussen de appelstukjes in een pan met wat Solo en voeg de kandijsuiker en het kaneel toe.
  • 4 Wanneer de stukjes mooi bruin zijn, haal je ze van het vuur.
  • 5 Bak in een hete pan met wat Solo de flensjes met het beslag.
  • 6 Serveer de flensjes dubbelgevouwen met daarbovenop een eetlepel appeltjes en een een beetje appelstroop.

Flensjes met appel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept

Gevulde flensjes met munt
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocosmulrol
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Flensjes met sinaasappelsaus en ijs
25 min- Nagerecht
Bekijk recept
Gevulde flensjes met vanillekwark
5 min Nagerecht
Bekijk recept