Zoek
Parmezaanse kaas in balsamicoazijn met een peertje
4
85 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 grote, sappige, rijpe peren
0.25 l rode porto
3 eetlepels honing
150 g verse Parmezaanse kaas in één stuk
6 eetlepels balsamicoazijn
1 handje pijnboompitjes
Bereiding
1
Schil de peren maar laat ze heel en laat het steeltje eraan zitten.
2
Leg ze in een kleine pan en doe de porto erbij.
3
Vul aan met water tot ze onder staan.
4
Doe de honing erbij en breng aan de kook.
5
Roer af en toe om.
6
Laat ze een half uur sudderen, tot ze zacht maar nog heel zijn.
7
Laat afkoelen .
8
Schaaf van de Parmezaanse kaas krullen af of snij in hele dunne plakjes.
9
Leg in een diep bord en besprenkel met de balsamicoazijn. 1
0
Rooster ten slotte de pijnboompitjes. 1
1
Leg de krullen op een bordje met één of twee peertjes ernaast. Strooi er wat pijnpitjes rond.
Parmezaanse kaas in balsamicoazijn met een peertje is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pavlova met gestoofde peer
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Amandelspijspeertjes
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Peertje in ham met geitenkaas
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerd Peertje Met Caramel
20-30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Sophia Loren's Parmigiana
1uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept