Verrine van tiramisu met rode vruchten

4
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de mascarpone met 70 g suiker en de eierdooiers tot room. Voeg de limoenschil en de light room toe en meng.
  • 2 Klop het eiwit tot schuim. Voeg voorzichtig toe aan het mascarponemengsel en meng tot een luchtig geheel.
  • 3 Meng ongeveer 100 g rode vruchten met 30 g suiker voor de rodevruchtensaus.
  • 4 Breek in elke verrine 2 roze biscuits de Reims.
  • 5 Voeg een beetje rodevruchtensaus toe en giet er een laagje mascarponeroom over.
  • 6 Werk af met een laagje vruchtensaus, wat vers fruit en een volgende roomlaag.
  • 7 Laat minstens 1 uur afkoelen in de koelkast.
  • 8 Strooi enkele verkruimelde roze biscuits en enkele rode vruchten over het dessert en dien op.

Verrine van tiramisu met rode vruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteverrine op Marokkaanse wijze
35 min Snack
Bekijk recept
Verrine van kreeft met clementines en witlof
20 min Snack
Bekijk recept
Verrine van gerookte zalm en groene appel
20 min Snack
Bekijk recept