Bonbon van sinaasappelcrème met coulis van

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Sinaasappelcrème:
  • 2 Kook 25 cl room light room samen met de melk en de schillen van de 2 sinaasappels tot het kookt.
  • 3 Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er de mengeling van de room en de melk aan toe. Kook 3 minuten op een zacht vuurtje terwijl je blijft roeren.
  • 4 Leg de crème op een schaal en zet weg in de koelkast.
  • 5 Coulis van chocolade en rum:
  • 6 Giet 10 cl warme light room op de chocoladestukjes zodat ze smelten en voeg er de rum aan toe.
  • 7 Bonbon:
  • 8 Snij een velletje filodeeg in 4 rechthoeken. Leg in het midden een grote lepel sinaasappelcrème. Sluit het deeg in de vorm van een bonbon en smeer de onderkant met een penseel in met Solo Vloeibaar Light.
  • 9 Bereid zo de gewenste hoeveelheid bonbons en bak 4 minuten in de oven op 180°C.

Bonbon van sinaasappelcrème met coulis van is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tempura van tilapia en zomergroenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bonbon van carpaccio met kruidensalade
10 min Snack
Bekijk recept