2 Kook 25 cl room light room samen met de melk en de schillen van de 2 sinaasappels tot het kookt.
3 Klop de eierdooiers met de suiker en voeg er de mengeling van de room en de melk aan toe. Kook 3 minuten op een zacht vuurtje terwijl je blijft roeren.
4 Leg de crème op een schaal en zet weg in de koelkast.
5 Coulis van chocolade en rum:
6 Giet 10 cl warme light room op de chocoladestukjes zodat ze smelten en voeg er de rum aan toe.
7 Bonbon:
8 Snij een velletje filodeeg in 4 rechthoeken. Leg in het midden een grote lepel sinaasappelcrème. Sluit het deeg in de vorm van een bonbon en smeer de onderkant met een penseel in met Solo Vloeibaar Light.
9 Bereid zo de gewenste hoeveelheid bonbons en bak 4 minuten in de oven op 180°C.
Bonbon van sinaasappelcrème met coulis van is een recept van Solo Open Kitchen