Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij het rozijnenbrood in 8 dikke sneden. Klop de volledige eieren met de melk en de vanillesuiker.
  • 2 Schil de mango’s, snij ze in reepjes en bak ze kort met een eetlepel Solo Vloeibaar Light en suiker om ze te karamelliseren.
  • 3 Week de broodreepjes snel in de eieren en kleur ze goudbruin in de pan met Solo Vloeibaar Light.

Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Gevulde wentelteefjes met chocolade
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Wentelteefjes met gemarineerde aardbeien
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met geitenkaas en honing
20 min-
Bekijk recept