- Scheid het eiwit en -geel van de 4 eieren."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Klop de eiwitten stijf door er geleidelijk een snuifje zout aan toe te voegen."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Voeg daarna de gemalen noten toe (maar hoe een klein beetje apart om te decoreren)"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Plaats dit mengel in een ronde, beboterde ovenschotel. Plaats die ovenschotel au bain-marie in warm water en laat gedurende 20 à 25 minuten bakken in de voorverwarmde oven op 220°C."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Breng ondertussen de melk aan de kook. Voeg daar het vanillestokje aan toe. "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Meng de eigelen met de kristalsuiker en meng er vervolgens de warme melk (zonder vanillestokje!) aan toe. Blijf roeren. "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Doe dit mengsel daarna terug in de pan en laat op een zacht vuurtje aandikken. Het mengsel is klaar als het aan een lepel blijft kleven."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- Doe het dan in een grote kom en laat afkoelen."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- Haal het eiwit uit de oven en plaats het erop. Versier met de rest van de gemalen noten."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- Serveer koud."}],"recipeYield":"4 "}