Zoek
Panna cotta van kokosmelk met mango en kiwi
4
150 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel Solo Vloeibaar
10 cl light room
7 g gelatine
1 limoen
30 cl kokosmelk
50 g fijne kristalsuiker
1 kleine mango, niet te rijp
1 kiwi
enkele muntblaadjes
Bereiding
1
Laat de gelatineblaadjes weken in koud water.
2
Rasp de limoenschil en doe in een pannetje. Voeg de light room, de kokosmelk en de suiker toe. Warm zachtjes op en laat net niet koken.
3
Haal van het vuur en voeg de uitgeknepen gelatineblaadjes toe. Roer tot de gelatineblaadjes opgelost zijn.
4
Giet het mengsel in kleine rechthoekige vormpjes (inhoud: 12,5 cl) en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
5
Week de vormpjes enkele seconden in heet water. Zo haal je de panna cotta er gemakkelijk uit.
6
Snij de mango in blokjes.
7
Giet de Solo Vloeibaar in een pan en bak de mangoblokjes op een hoog vuur goudgeel. Leg ze rond de panna cotta.
8
Werk af met flinterdunne schijfjes kiwi en enkele muntblaadjes.
Panna cotta van kokosmelk met mango en kiwi is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
IJsje van kiwi met munt
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min
Nagerecht
Bekijk recept