Perentaart

5
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 rol het bladerdeeg uit en bekleed een taartvorm.
  • 2 Schil de peren, verwijder het klokhuis en snij in schijfjes.
  • 3 Beleg de taartbodem met schijfjes peer en bestrooi met verkruimelde speculaas.
  • 4 Klop 2 EL suiker op met 2 eierdooiers. Voeg de room, een zakje vanillesuiker, en een grote EL vanillepoeder toe. Roer om. Klop de eiwitten tot sneeuw en spatel door het mengsel. Stort uit over de peren en bak de taart op 180°C gedurende 40 minuten.
  • 5 Warm 2 EL confituur op en strijk uit over de taart.

Perentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept

Toffee-perentaart
2 uur-
Bekijk recept
Perentaart uit de pan met amandelen en gember
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Perentaart
90 min
Bekijk recept
Open perentaart
20 min Gebak
Bekijk recept