millefeuille met frambozen

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splijt het vanillestokje in 2 en doe het in een pan met de melk. Klop de eierdooiers, suiker en maïzena schuimig. Doe de hete melk bij de eieren en giet het mengsel in een schone pan. Laat op een laag vuurtje indikken. De melk mag niet koken. Snij 12 rondjes uit het bladerdeeg en bestrijk ze met ei. Leg de rondjes tussen 2 vellen bakpapier en bak ze 10 minuten in de oven op 180°C. Klop voor de sabayon de ingrediënten schuimig in een kom die boven een pan met net niet kokend water is geplaatst. Zet op elk bord een deegrondje vast met een beetje banketbakkersroom. Leg wat room op elk deegrondje en schik er enkele frambozen op. Overgiet met een lepel sabayon. Herhaal deze handeling tweemaal en werk af met amandelen en poedersuiker.

millefeuille met frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille chocolade-framboos
Nagerecht
Bekijk recept