Ricottataart met mango

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Vermeng de speculoos met zachte boter en bestrijk hiermee de bodem van een ronde springvorm. Pureer de gepelde en ontpitte mango's en vermeng met de ricotta, de eigelen en de suiker. Laat de gelatine 10 minuten weken in koud water en laat het smelten in het verwarmd citroensap. Klop de eiwitten stijf. Vermeng de gesmolten gelatine met het kaasmengsel en spatel er de eiwitten voorzichtig door. Giet het mengsel in de springvorm en laat enkele uren opstijven in de koekast (minimum 2 à 3 uur).Gebruik eventueel ander fruit zoals aardbeien, frambozen, enz.

Ricottataart met mango is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept

Pesto-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm-ricottataart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroen-ricottataart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Spinazie-ricottataart
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept