Honingkoek crumble met rood fruit

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, verwijder het klokhuis en hak ze in kleine stukjes of cutter ze even in de keukenrobot. Meng in een kom de gehakte appels, de banaan in schijfjes en de frambozen met de helft van de suiker. Doe dit mengsel in een vuurvaste schotel. Cutter de honingkoek en meng samen met de boter, de overige suiker en de bloem tot je dikke kruimels bekomt. Strooi over het fruit en bak in de oven gedurende 30 minuten op 170°C. Dien op met een bolletje ijs of halfopgeklopte, ongesuikerde room.

Honingkoek crumble met rood fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Russische Honingkoek
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Honingkoek Uit Luzern
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Honingkoek
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept