Frambozen-yoghurt ijs

6
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pureer de frambozen met de suiker.
  • 2 Vermeng met de yoghurt.
  • 3 Klop de 2 eiwitten stijf en spatel de eiwitsneeuw luchtig door het mengsel.
  • 4 Bereid bij voorkeur in de ijsmachine of laat opstijven in de diepvriezer.
  • 5 Garneren met een blaadje munt en verse frambozen.

Frambozen-yoghurt ijs is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept