Zoek
Frambozen-yoghurt ijs
6
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
550 gr frambozen
250 gr fijne suiker
250 gr Griekse yoghurt
2 eiwitten
Bereiding
1
Pureer de frambozen met de suiker.
2
Vermeng met de yoghurt.
3
Klop de 2 eiwitten stijf en spatel de eiwitsneeuw luchtig door het mengsel.
4
Bereid bij voorkeur in de ijsmachine of laat opstijven in de diepvriezer.
5
Garneren met een blaadje munt en verse frambozen.
Frambozen-yoghurt ijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept