Gepocheerde peer

10
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Witte wijn met suiker aan de kook brengen.
  • 2 De peren schillen en halveren, klokhuis verwijderen.
  • 3 Gedurende 10 minuten pocheren in de wijn. De peren moeten onder staan, eventueel wat water toevoegen.
  • 4 Peren in het kookvocht laten afkoelen.
  • 5 De peren in een waaiervorm snijden.
  • 6 Serveertip: Lekker met chocolade-ijs en warme vruchtensaus

Gepocheerde peer is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fruitsalade
20 min-
Bekijk recept
Fruitige stoofpeertjes op 2 manieren
30 min -
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept