Aardbeienmousse

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Mix de aardbeien goed fijn met 120g suiker. Houd wel enkele aardbeien over voor de garnituur.
  • 2 Week de gelantineblaadjes in lauw water.Warm 1/2 dl room op en laat de gelantineblaadjes daarin smelten.
  • 3 Roer deze gelantine met room door de aardbeien.
  • 4 Klop de eiwitten tot vast schuim. Doe er op het einde de overige 30g suiker onder.
  • 5 Klop ook de resterende 2,5dl room half stijf en spatel alles samen onder de aardbeien.
  • 6 Houd wel een beetje stijve slagroom over voor de garnituur van het glas.
  • 7 Versier met een weinig slagroom en een aardbei en laat opstijven in de koelkast.
  • 8 ( de aarbeien kunnen vervangen worden door bananen,ook heel lekker )

Aardbeienmousse is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Rainbowtaart
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladegebakjes Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Bladerdeegbakje Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Aardbeienmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept

Rainbowtaart
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladegebakjes Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Bladerdeegbakje Met Aardbeienmousse
20-30 min -
Bekijk recept
Aardbeienmousse
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept