Zoek
Uien Camemberttaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 plak bladerdeeg
750 g uien
100 g ontbijtspek
1 el olijfolie
4 eieren
2 dl room
200 g camembert
peper en zout
Bereiding
1
1
Verwarm de oven voor op 200 °C.
2
Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.
3
Snijd het ontbijtspek in reepjes. Bak ze in een pan in hete olie en schep ze uit.
4
Fruit de uien goudgeel in het spekvet.
5
Voeg de spekreepjes bij de ui en laat het mengsel afkoelen.
6
Bekleed de ingevette vorm met bladerdeeg. Prik de bodem hier en daar in met een vork.
7
Klop de eieren los met peper, zout en room.
8
Verdeel de uien met spek over de deegbodem en giet het eiroommengsel erover.
9
Zet de taart in de oven en bak hem in 35 - 40 minuten goudbruin en gaar.1
0
Snijd de camembert in lange repen, leg deze de laatste 5 minuten op de taart en laat de kaas in de oven licht smelten.1
1
Eet smakelijk.
Uien Camemberttaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Krokante camemberttaart
2 uur-
Gebak
Bekijk recept
Groenten Camemberttaart Met Cashewnoten
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camemberttaart Met Brocolli En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept
Camemberttaart Met Groenten En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept
Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept