Uien Camemberttaart

8
45 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • 2 Pel de uien en snijd ze in dunne ringen.
  • 3 Snijd het ontbijtspek in reepjes. Bak ze in een pan in hete olie en schep ze uit.
  • 4 Fruit de uien goudgeel in het spekvet.
  • 5 Voeg de spekreepjes bij de ui en laat het mengsel afkoelen.
  • 6 Bekleed de ingevette vorm met bladerdeeg. Prik de bodem hier en daar in met een vork.
  • 7 Klop de eieren los met peper, zout en room.
  • 8 Verdeel de uien met spek over de deegbodem en giet het eiroommengsel erover.
  • 9 Zet de taart in de oven en bak hem in 35 - 40 minuten goudbruin en gaar.1
  • 0 Snijd de camembert in lange repen, leg deze de laatste 5 minuten op de taart en laat de kaas in de oven licht smelten.1
  • 1 Eet smakelijk.

Uien Camemberttaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krokante camemberttaart
2 uur- Gebak
Bekijk recept
Groenten Camemberttaart Met Cashewnoten
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Camemberttaart Met Brocolli En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept
Camemberttaart Met Groenten En Cashewnoten
30-60 min -
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Rode uien met tijm
Bekijk recept
Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept