Appel slagroomcoupe

6
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de appels, snijd ze in plakjes en doe ze in een ovenschotel met de suiker en het sinaasappelsap
  • 2 Doe het deksel op de schotel en zet deze 30 minuten in de oven op een temperatuur van 175 - 190 graden
  • 3 tot de appels helemaal gesmolten zijn. Wrijf de appels desgewenst door een zeef.
  • 4 Laat de appelmoes afkoelen. Klop de slagroom stijf en schep het door de appelmoes.
  • 5 Kleur de helft van de moes met de groene kleurstof die druppelsgewijze aan de room moet worden toegevoegd.
  • 6 Vul de glazen om en om met een laag lichte en een laag donkere moes.

Appel slagroomcoupe is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Appel Slagroomcoupe
0 min
Bekijk recept

kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept