Puddingkoek met chocolade

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Los het puddingpoeder op in een tas koude melk en breng de rest van de melk aan de kook. Doe bij de melk de vanillesuiker.
  • 2 Zet van het vuur en roer er het puddingpapje door. Zet terug op het vuur en laat al roerend indikken.
  • 3 Laat 5 minuten afkoelen en roer af en toe om, zo kan er geen vel op komen.
  • 4 Vul een rechthoekige schaal met afwisselend laagjes boudoir, die je met koffie besprenkeld, en pudding.
  • 5 Laat 30 minuten afkoelen.
  • 6 Laat de chocolade en de boter samen smelten au bain-marie (of in de magnetron).
  • 7 Roer er de rest van de koffie onder.
  • 8 Lepel de chocoladesaus over het dessert en laat verder afkoelen.
  • 9 Snij de puddingkoek in gelijke delen en serveer.1
  • 0 Lekker met een glaasje zoete wijn, Banyuls of Muscat de Beaumes de Venise blanc, of Moscato d´Asti, of Vino Santo, of.......

Puddingkoek met chocolade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept

madeirakoek (puddingkoek)
30 min Nagerecht
Bekijk recept