Zoek
Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 ml yoghurt
100 g suiker
300 ml slagroom
100 g suiker
2 gelatineblaadjes
2 bananen
Solo
15 cl esdoornsiroop
Bereiding
1
Warm een weinig yoghurt op met de suiker tot deze gesmolten is en roer er de geweekte gelatineblaadjes onder. Meng dit door de rest van de yoghurt.
2
Klop de slagroom luchtig en stijf en schep dit door de yoghurt. Laat alles opstijven in glaasjes.
3
Snijd de bananen in plakjes en bak ze mooi bruin in een weinig Solo.
4
Verdeel de schijfjes banaan over de yoghurtmousse en overgiet met de esdoornsiroop. Superlicht en lekker!
Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met avocado en garnalen
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine pannenkoekjes met gekaramelliseerde ananas en vanille
Nagerecht
Bekijk recept
Crème van chiazaadjes en granaatappel
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Granolataart
2 uur-
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Nagerecht
Bekijk recept