Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm een weinig yoghurt op met de suiker tot deze gesmolten is en roer er de geweekte gelatineblaadjes onder. Meng dit door de rest van de yoghurt.
  • 2 Klop de slagroom luchtig en stijf en schep dit door de yoghurt. Laat alles opstijven in glaasjes.
  • 3 Snijd de bananen in plakjes en bak ze mooi bruin in een weinig Solo.
  • 4 Verdeel de schijfjes banaan over de yoghurtmousse en overgiet met de esdoornsiroop. Superlicht en lekker!

Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Lamskroon met esdoornsiroop, rozemarijn en zoete aardappel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met avocado en garnalen
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kleine pannenkoekjes met gekaramelliseerde ananas en vanille
Nagerecht
Bekijk recept
Crème van chiazaadjes en granaatappel
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Yoghurtmousse met anijs en pistachenoten
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Granolataart
2 uur-
Bekijk recept
Frisse meloengebakjes met yoghurtmousse
2 uur-
Bekijk recept
Rodevruchtencompote met yoghurtmousse en kokoscrumble
Nagerecht
Bekijk recept