Biscuit van groene thee

4
75 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de room op met de groene thee en laat een tijdje trekken.
  • 2 Klop de Solo en de suiker goed op en voeg er de eieren aan toe. Klop stevig op en meng er nu de gezeefde bloem, amandelextract en de theeroom aan toe.
  • 3 Giet dit beslag in een beboterd en bebloemd cakeblik en bak de cake gedurende 30 tot 40 minuten in een oven op 160°C.
  • 4 Maak een karamel van de suiker en blus met het citrussap en de kokosmelk. Laat eventueel inkoken als de saus te lopend lijkt. Koel af.
  • 5 Snijd de pepermunt fijn en meng door de karamel.
  • 6 Serveer de cake lauw met een bolletje passievruchtensorbet en de karamel.

Biscuit van groene thee is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Romige vanillevla met pruimencompote
50 min Nagerecht
Bekijk recept
Green energy
10 min
Bekijk recept

Schwarzwalder kirsch petitfours
2uur- Gebak
Bekijk recept
Kokosboomstam
2 uur-
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Lemon curd-chocoladetaart
2 uur-
Bekijk recept